Vi tar bærekraft på alvor

Alle produktene fra Elivi leveres i miljøvennlig emballasje i form av 100% resirkulerbar papp.

03. sep 2021

Elivi og miljøet

Vi kan hjelpe din virksomhet til å ta miljøansvarlige valg gjennom vårt utvalg av miljøvennlige produkter. Klimaendingene er en av de største utfordringene vi har i verden i dag, og vi ser det som vår plikt å bidra til ett mer miljøvennlig samfunn.

I fjor ISO-sertifiserte CBK seg innenfor miljø (ISO14001) og kvalitet (ISO9001) etter å i ett år arbeidet med å iverksette styringssystemet.

CBK ønsker å fremstå som en ansvarsbevisst bedrift med fokus på kontinuerlig bærekraftighet gjennom å se på den totale miljøpåvirkningen fra råstoffutvinning via produksjon, bruk, avhending og transport. På denne måten skal produktene muliggjøre en mer bærekraftig livsstil. I den forbindelse er emballasje en viktig del og derfor ønsker vi å tilby våre kunder et større utvalg av produkter med miljøvennlig emballasje.

Et av våre strategiske miljømål er at all emballasje på våre egne merkevarer og deriblant Elivi skal være karbonnøytrale innen 2023.

Nikoline Vang, Marketing Manager og KM-koordinator
Elivi sine produkter leveres i 100% resirkulerbar pappemballasje

Elivi sine emballasjeprinsipper

Reduser

Reduser forbruket av emballasje ved å holde vekten og volumet på emballasjen til et minimum som er nødvendig for å gi god beskyttelse til produktene.

Erstatt

For å bevare planeten vår må vi erstatte emballasje som er ikke-resirkulerbar eller har stor miljøpåvirkning med miljøansvarlige alternativer som papp i dette tilfelle.

Forny

Å bruke biobasert (bærekraftig hentet) emballasje som er produsert av fornybare naturlige materialer, bidrar til reduksjon av vår innvirkning på miljøet.

Resirkuler

For å bevege oss mot en sirkulær økonomi som minimerer avfall og får mest mulig ut av ressursene, må vi utvikle resirkuleringen vår for å gi emballasjen et nytt liv.