Få mest mulig ut av arbeidsområdet ditt med monitorarmer fra Elivi

04. okt 2021

Få mest mulig ut av arbeidsområdet ditt med plassbesparende monitorarmer fra Elivi. Vi kan tilby både enkle og doble monitorarmer. Monitorarmene er spesielt konstruert for å kunne stå helt inntil skillevegg eller vegg og gir brukeren mulighet til å få bedre avstand til skjermen noe som er mer behagelig for øynene gjennom en lang arbeidshverdag. Du kan rotere, vippe eller svinge monitorene dine for å finne den perfekte stilling for deg. 

Med våre moderne monitorarmer med gasslift, har du full fleksibilitet ved plassering av din skjerm. Fleksibiliteten du oppnår med våre monitorarmer med gass, er at din skjerm oppleves som «vektløs» ved innstilling av korrekt gasstrykk.

Monitorarmen kan svinges fra -90 til 90 grader
Monitorarmen kan heves, bøyes, senkes etter behov

Monitorarmene er designet for skjermstørrelser fra 17″ til 32″ med en maks lastekapasitet på 9 kg.

Du plasserer enkelt skjermen i ønsket posisjon uten bruk av manuelle ratt-skruer for justering i sideveis, høyde og dybde. Med sine 3 ledd gir monitorarmen en god dybde på kontorarbeidsplassen.

Fordelen med vår fleksible monitorarm, er at du får en dynamisk arbeidsplass. Ved endring av arbeidsstilling vil du enkelt kunne endre skjermens posisjon til det beste for deg. Dette forebygger syn- og nakkeproblematikk.