Om Oss

CBK Distribusjon AS lanserte i 2021 sin egen merkevare for kvalitetsprodukter til kontoret og skole under merkenavnet Elivi. Merkevaren omfatter produkter med fellesverdier for kvalitet, konkurransedyktige priser og garanti. 

Vi har hovedfokus på funksjonelle løsninger, god kompetanse, effektive innkjøpsrutiner og kostnadsbesparende logistikk mot våre forhandlere. Vi holder til i Gneisveien 30 på Skedsmokorset i et nytt hypermoderne lager med AutoStore. Vi har henteluke i åpningstiden og gode transportavtaler som kommer deg som kunde til gode. 

Merkevaren Elivi består av kvalitetsprodukter til kontoret og skole

Vi spesifiserer produktene og gjennomfører omfattende tester før produktene slippes på markedet. Produktene testes hver for seg og i sammenheng, slik at vi kan garantere at produktene er holdbare og fungerer godt sammen.

Elivi-produktene er designet og utviklet i Norge og produseres etter strenge kvalitetsnormer og etiske standarder. Produktene hentes direkte fra fabrikk, noe som gjør at prisene er svært gunstige sammenlignet med tilsvarende kjente merkevarer.

Alle produktene under merkevaren Elivi leveres i miljøvennlig emballasje i form av 100% resirkulerbar papp.

Tina Nøsterberget, Business Development Manager Elivi

Vi legger vekt på å forstå dine behov, og ønsker å være en samarbeidspartner som stiller vår kompetanse til rådighet for deg. Dette er ”limet” som gjør det mulig å levere de beste, smarteste og mest verdifulle løsninger som gir din virksomhet fortrinn. Samarbeid har alltid vært viktig for oss og vi mener at det beste samarbeidet baseres på kunnskap i alle ledd for sammen å oppnå best mulig resultat.