Praktisk og komfortabel ryggsekk til skole og arbeid

Praktisk og komfortabel ryggsekk for laptop opptil 15,6″ laget med forsterket nylon materiell og ekstra forsterket sømmer rundt glidelås.

20. sep 2021

Denne ryggsekken er spesielt utviklet for bruk i skole- og jobbsammenheng. Den er svært praktisk og komfortabel og designet for laptop opptil 15,6″.

Utviklet med best mulig bærekomfort for å minimere belastningsskader

Tina Nøsterberget, Business Development Manager Elivi

Ryggsekken er laget med forsterket nylon materiell og har ekstra forsterket sømmer rundt glidelås. I tillegg er den vanntett i bunn og kommer med justerbar brystreim, ventilert padding på bakside av sekk og skuldereimer med ekstra padding og justeringsmuligheter for best mulig bærekomfort.

Det følger med regntrekk i refleksmateriell med ekstra refleksstripe som er plassert i toppen av ryggsekken i ett eget rom med borrelås åpning. Regntrekket er fastmontert for å ikke komme på avveie.

Ryggsekken har ett stort ekstra paddet solid bærehåndtak på toppen, samt ett hempefeste hvis du ønsker å henge opp sekken.

Inne i ryggsekken er det et hovedrom med glidelås og innvendig romdeler for PC med borrelås. Det er også to utvendig sidelommer for drikkeflasker eller lignende.